Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Milli takım gururu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İşitme Engelliler Federasyonunun Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmeleri için 02-03 Nisan 2016 tarihinde Isparta ilinde düzenlediği Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen katılan Mevlüt Hiçyılmaz Spor Kulübü Sporcuları Milli Takıma Seçildiler.

 

GÖZ DOLDURDULAR

Daha önceden Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonalarına katılan sporcularımız Yurdagül Yamanel, Hanife Ocak ve Emine Kahraman 40 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde performansları ile göz doldurarak 01-15 Mayıs tarihleri arasında Ankara da düzenlenen Milli Takım Kampına seçildiler.

 

TEBRİK EDİYORUM

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yapmış olduğu açıklamada “Isparta ilinde düzenlenen Gençler Türkiye İşitme Engelliler Masa Tenisi Müsabakalarında derece elde ederek göğsümüzü kabartan Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler Spor Kulübü ve müsabakalarda derece yapan öğrencileri tebrik ediyorum. Çocuklarımız birer engelli olarak neler başarabileceklerini bir kez daha bizlere gösterdiler”

 

BAŞARILAR DİLEDİ

“Başarılarının diğer sporculara da örnek teşkil etmesini temenni ediyorum” dedi. Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman sporcularımızı, özellikle engelli sporcularımızı desteklemeye devam edeceklerini söyleyerek, bu başarıda emeği geçen Okul Müdürü Hüseyin Meydaneri’yi İl Temsilcisi Ünal Dündar’ı, antrenör, sporcu ve ailelerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x