Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Minik öğrencilerden halk gününe sürpriz ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın başlatmış olduğu Halk Günü Etkinliğinin 195’incisi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleşti. Halk günü etkinliğine Gündoğdu Mahallesi Manastır İlköğretim Okulu 2. ve 3. sınıf öğrencileri de katılarak sürpriz yaptı.

 

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ ALINDI

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda  gerçekleştirilen 195’inci Halk Günü Etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşların yanı sıra Gündoğdu Mahallesi Manastır İlköğretim Okulu 2. ve 3. sınıf öğrencileri de katıldı. Başkan Yardımcısı Bakır, Halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunlarını dinledi. Sorunlarını dile getiren vatandaşlar Belediye çalışmalarından memnun olduklarını söylediler. Başkan Yardımcısı Bakır, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi ve katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

 

ÖĞRENCİLER TALEPLERİNİ İLETTİ

Halk Günü Etkinliğinin 195’incisine Gündoğdu Mahallesi Manastır İlköğretim Okulu 2. ve 3. sınıf öğrencileri de katılarak sürpriz yaptı. Etkinliğe katılan çocuklar okul ve mahalleleri için istek ve taleplerini Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’a iletiler. Başkan Yardımcısı Bakır belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında minik öğrencilere bilgi aktararak, öğrencilerin istek ve taleplerini ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Manastır İlköğretim Okulu öğretmenleri Başkan Yardımcısı Bakır’a teşekkür ederek günün anısına hediye taktim ettiler. Başkan Yardımcısı Bakır, Halk günü etkinliği sonrasında katılan vatandaşlara teşekkür ederek sorunların imkanlar dahilinde çözüldüğünü söyledi. Etkinlikte bulunan vatandaşlar, Belediyemiz çalışmalarından memnuniyetini dile getirerek, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x