Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Minik öğrencilerin yüzleri gülmeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sivil Yaşam Derneği ile İl Milli eğitim Müdürlüğü yürüttüğü ‘Şehirden Çıktım Köye’ projesi kapsamında 2 sınıftan oluşan ve 23 öğrenciye sahip olan Keskin’in Haydardede köyünde Haydardede İlköğretim Okulunun dış cephe ve tuvaletlerinin boyaya, öğrencilerin de kırtasiye malzemelerine ihtiyaçları karşılandı.

 

Şehirden Çıktım Köye projemiz kapsamında Sivil Yaşam Derneği, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile belirlediği Keskin’in Haydardede köyünde Haydardede İlköğretim okuluna gittiler. Birleştirilmiş 2 sınıftan oluşup 23 öğrenciye sahip olan okul, Okul müdürü Şenol Erdem ile görüşülerek, okulun dış cephe ve tuvaletlerinin boyaya, öğrencilerin de kırtasiye malzemelerine ihtiyaçlarının olduğunu öğrenildi. Yapılan araştırmalar sonucunda 35 gönüllü ile birlikte yapılan ön hazırlıklardan sonra geçtiğimiz hafta sonu Haydardede İlköğretim Okuluna giderek eksikleri tamamlamaya çalıştı.

 

İKİ GRUBA AYRILDILAR

2 gruba ayrılarak çalışan gönüllüler, bir grup okulun boyanmasıyla ilgilenirken, bir grup da çocuklarla oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirmelerini sağladılar. Günün sonunda SİYAMDER Kırıkkale Başkanı Hatice Nur Taşkın duygularını şöyle ifade etti: “Bu proje için çok uğraştık. Güzel sonuçlar aldığımız için en önemlisi de miniklerimizin yüzlerinde gülümsemeye neden olduğumuz için çok mutluyuz. Projemizin hayata geçirilmesinde, miniklerimizin yüzlerini güldürmemizde, ihtiyaçlarını karşılamamızda bize yardımcı olan İl Milli Eğitim müdürü ve müdür yardımcılarına, Keskin Milli Eğitim müdürü ve müdür yardımcılarına öğretmenler ve gönüllülerimize tek tek teşekkür ederiz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x