Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Minikler 14 Mart Tıp Bayramı kutladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yerleşkesi içinde bulunan Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevinde ki minik öğrenciler, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Genel Sekreter  Op.Dr. Mustafa Boyabatlı’yı makamında ziyaret etti.

 

DOKTOR ÖNLÜĞÜ GİYDİLER

Tıp Bayramı nedeniyle doktor ve hemşire önlükleri giyip, boyunlarına steteskop takan minikler, Genel Sekreter Boyabatlı ziyaret ettiler. Kendi yaptıkları ve üzerinde tıp simgesi olan çiçekleri Boyabatlı’ya veren minik öğrenciler daha sonra pasta ikramında bulundular. Ziyarette doktorlar ile ilgili bir şiir de okuyan miniklerin ziyaretinden oldukça memnun olan Boyabatlı, minik öğrenciler ile tek tek ilgilenerek teşekkür etti.

 

DOKTORDAN KORKMASINLAR

Ziyarette konuşan Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi Kreş Sorumlusu Sultan Ünal; “14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Doktorların ve sağlık çalışanlarının insanların sağlıklı ve mutlu yaşaması için öğrencilerimize göstermek ve onların doktorlardan korkmaması için bugünde böyle bir etkinlik düzenledik. Tüm Sağlık Çalışanlarımızın ve Genel Sekreterimizin 14 Mart Tıp bayramını kutluyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x