Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Minikler ata bindi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Minikler ata bindi

Kırıkkale’de Kurtuluş Şehit Uğur Şahin Anaokulu öğrencileri düzenlenen gezide ata binmenin keyfini yaşadılar. Renkli görüntülerin de yaşandığı etkinlikle öğrenciler, unutulmaz günün tadını çıkartmaya çalıştılar.

 

KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE SAĞLADILAR

Anaokulu öğrencileri, okul yönetimi tarafından düzenlenen geziyle Kırıkkale’deki bir at çiftliğini dolaştılar. Çiftlikte atlar dışında bulunan köpek, güvercin ve tavşan gibi hayvanlarda öğrencilerin dikkatini çekti. Öğretmenleri ve çiftlik görevlileri minik öğrencilere bu hayvanlar hakkında bilgiler verdiler ve hayvanlara temas etmelerini kontrollü bir şekilde sağladılar.

 

MİDİLLİ İLE GEZME FIRSATI

Şehirde yaşayamadıkları hayvanlara yakınlaşma imkanını deneyimleyen öğrenciler, onların doğada nasıl yaşadıklarına dair merak ettiklerini öğretmenleri ve çiftlik görevlilerinden öğrendiler. Çiftlikte ata binmeyi öğrenen öğrenciler çiftlik görevlilerinin gözetiminde at üzerinde vakit geçirdiler. Ata binmek konusunda tedirginlik yaşaya öğrenciler ise çiftlikte bulunan midilli ile gezme fırsatına sahip oldu. Düzenledikleri etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan okul müdürü Halil Kahraman, “Minik yüreklere hayvan sevgisini kazandırmak amacındayız, bunu ne kadar kazandırabilirsek o kadar mutlu oluruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x