Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Minikler hastalara moral oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Gazi Koleji öğrencileri Değerler Eğitimi ‘Bireysel ve Sosyal Sorumluluk sahibi olmak’ konusu kapsamında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ettiler.

HASTALARA KARANFİL VERDİLER
Ziyarette Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça ve Hastane Müdürü Hakan Köksal öğrencilere eşlik etti. Hasta ve hasta yakınlarına karanfil veren öğrenciler, geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Mehmet Al “Her ay düzenli olarak işlediğimiz Değerler Eğitimi çalışmamızın bu ay ki konusu ‘Bireysel ve Sosyal Sorumluluk sahibi olmak’tır. Konu bağlamında okulumuzda ay içerisinde yapmış olduğumuz çeşitli aktiviteleri ziyaretlerimizle de desteklemekteyiz”

ÖĞRENCİLERİMİZE FARKINDALIK KAZANDIRMALIYIZ
“Okulumuz 6. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri de bu konu kapsamında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine ziyaret gerçekleştirip orada yatan hastalara karanfil dağıtmışlardır. Bu gibi ziyaretlerimizde amacımız öğrencilerimize farkındalık kazandırmaktır. Çünkü çocuklarımız bu tür çalışmalarda yaşayarak kazandıkları değerleri hiçbir zaman unutmamaktadırlar. Gazi Koleji ailesi olarak Yüksek ihtisas Hastanesi Başhekimi Sayın Tekin Akça ve  Hastane Müdürü Sayın Hakan Köksal’a bizlere bu ziyaret imkanını sağladıkları için ve ziyaretimiz esnasında bizlere eşlik eden hastane görevlilerine yardım ettikleri için teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x