Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Minnet borçluyuz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Minnet borçluyuz

Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Şehit Piyade Er İsa Nazlım’ın şehadet yıldönümü dolayısıyla ailesi tarafından Sulakyurt ilçesine bağlı Güzelyurt köyünde okutulan Mevlid-i Şerif ve anma yemeğine katıldı.

 

ONLARI ASLA UNUTAMAYIZ

Mevlitte Kur’an-ı Kerim okunarak dua edilmesinin ardından bir konuşma yapan Şehit babası Ergül Nazlım, “ Şehitlik büyük bir mertebe ve her Müslümanın arzulayıp ulaşamadığı bir mertebe. Elbette ki ateş düştüğü yeri yakıyor ama devletimizi, milletimizi yanımızda görmek bizleri mutlu ve bahtiyar kılıyor. Vatanımız, milletimiz sağ olsun, var olsun. Cenab-ı Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. ”dedi.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Şehadetinin birinci yıldönümünde İsa Nazlım kardeşimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andığını ifade eden Vali Haktankaçmaz ise, “O üzerine düşen vazifeyi yaptı ve şehadet şerbetini içti. Allah’ın kendisine vaat ettiği, müjdelediği nimete kavuştu. Bizlerde bugün burada sergilediğimiz birlikteliği devam ettirdiğimiz sürece şehitlerimiz işte o zaman mezarlarında rahat uyurlar. Rabbimden bir kez daha hepsine rahmet diliyorum. Şehit yakınlarımıza ve Gazilerimize de sağlık, sıhhat diliyorum. ”şeklinde konuştu.

 

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Konuşmaların ardından Vali Haktankaçmaz’a, Şehit babası Ergül Nazlım tarafından plaket takdim edildi. Vali Haktankaçmaz, alınabilecek plaketlerin en güzelini bir şehit babasının elinden aldığını ifade etti. Mevlid-i Şerif ve Anma yemeğine, Kara Kuvvetleri Eski Komutanı E. Org. Salih Zeki Çolak, Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural,İl Jandarma Komutanı J.Alb.İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, ilçe belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x