Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Minnet borçluyuz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, kurban bayramı nedeniyle makam odasında gaziler ve  kutladı. İlçenin en yaşlı gazisi olan vatandaşla yakından ilgilenen Karkacı, bayramlarda yaşlıların, gazilerin ve şehit ailelerinin hatırlanması gerektiğini kaydetti.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Kurban Bayramı nedeniyle Delice’de bayramlaşma töreni düzenlendi. İlçede bulunan kurum amirleri ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma töreninde Kaymakam Nevzat Karkacı, vatandaşlarla yakından ilgilendi.  Bayramların birlik ve beraberlik içinde geçtiğini ve ilçede her hangi bir olumsuzluğun olmadığını belirten Karkacı, bayramı mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirdiklerini bildirdi.

 

HER ZAMAN HATIRLANMASI GEREK

Makama gelen ilçenin en yaşlı gazisini de makamda ağırlayan Karkacı, gaziyle yakından ilgilendi. Bugünlere gelinmesinde gazilerin ve şehitlerin önemli katkıları olduğunu belirten Karkacı, şehit ve gazilere minnet borçlu olduklarını belirterek, vatan uğruna şehit olan yine vatan uğruna gazi olanların her zaman hatırlanması gerektiğini kaydetti.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x