Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşet

MKE 130 PERSONEL ALACAK  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğüne (MKE) 130 kamu personeli işçi alımı başvurusu başladı. Lise ve dengi okul mezunu 2014 KPSS 60 puan şartı bulunuyor.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünün Ankara, Kırıkkale ve Çankırı’da bulunan işyerlerine belirsiz süreli çalıştırılmak üzere lise mezunu 130 daimi alımı yapılacağı Devlet Personel Başkanlığı tarafından ilan edildi.

MKE’den yapılan duyuruda 03-12 Ağustos 2016 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu internet sitesinde ilan edilen (2 yıllık deneyim şartı istenen) işçi taleplerinin iptal edilmiş olduğundan, başvurular sonucunda İŞKUR tarafından oluşturulan nihai listelerin geçerliliği kalmadığı belirtildi.

 

Dolayısıyla; iptal edilen işçi talepleri için hazırlanan nihai listelerde yer alan ve halen MKE’ye iş başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin, İŞKUR tarafından yayımlanan yeni ilanlara tekrar başvuru yapmaları gerekiyor. Taleplerde 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup, İŞKUR tarafından 2014 KPSSP94 türünden en az 60 puanı olan adayların başvuruları alınacak.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden veya İŞKUR internet adresi üzerinden başvuru yapabilecekler.

MKE alımlarında uygulanacak usul ve esaslar şunlardır: Alınacak sürekli işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09 Ağustos 2009 tarih ve 27314 sayıl Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacağı belirtildi.

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x