Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

MKE “Evet” derse Kırıkkale uçar!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın makamında MKE Genel Müdürü İzzet Artunç ve Vali Ali Kolat’ın katıldığı bir toplantı yapıldı.

Yeşil alan ve sosyal alanlar artırılacak

Yapılan toplantıda Kırıkkale’de bulunan MKE lojmanları ve arazilerinin durumu ve değerlendirilmesi görüşüldü. Toplantı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın MKE kurumuna yaptığı teklifleri içeren bir sunumla başladı. Mevcut lojmanların yıkılarak yerine yüksek katlı bloklarda daha fazla konutun ve sosyal tesisin yapımı sözünü veren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı amacının Kırıkkale’de yeşil alanların ve sosyal donatıların artırılması olduğunu vurguladı.

Önemli katkılar sağlanacak

MKE kurumunun mevcut atıl arazilerini belediyeye devretmesi durumunda mevcut park alanlarının korunarak artırılacağını, diğer alanların da şehirleşme anlamında Kırıkkale’ye önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Fikirlerini yansıtan proje çalışmalarını detaylı olarak sunan Başkan Saygılı’ nın Atatürk Bulvarı’ nda bulunan MKE alanlarına yaptığı park çalışması da büyük beğeni topladı. Olumlu geçen toplantının ardından brifing dosyaları kurum yetkililerine sunuldu. Gerekli izinler ve detayların önümüzdeki toplantılarda netlik kazanacağı bildirildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
haydar dede
haydar dede
22 Eylül 2014 13:13

yavaş uçsun saçı başı dağılmasın :))

ilhat
ilhat
19 Eylül 2014 21:54

UÇARKEN YERE ÇAKILMASIN DA.

Başa dön tuşu