Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

MKE, Kiloyla araba satacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Makina ve Kimya Endüstrisi, açıklamada kuruma ait mevcut teknik özellikleri ve durumu itibariyle ihtiyaç fazlası olan 152 kalem muhtelif marka aracı, kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle, satışa sunacak.

 

KAPALI ZARFTA TEKLİF SUNULACAK

Günaydın Aliağa internet sitesinde yer alan habere göre, Makina ve Kimya Endüstrisi kurumunun konu hakkında yazılı açıklama yapıldığına yer verildi. Yapılan yazılı açıklamada kuruma ait mevcut teknik özellikleri ve durumu itibariyle ihtiyaç fazlası olan 152 kalem muhtelif marka aracı, kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle, satışa sunacağı belirtildi.

 

MÜDÜRLÜKTEN İHALE EDİLECEK

Makina ve Kimya Endüstrisi’nden yapılan yazılı açıklamada kuruma ait mevcut teknik özellikleri ve durumu itibariyle ihtiyaç fazlası olan 152 kalem muhtelif marka aracı, kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle, satışa sunacak. Satışa çıkartılacak olan araçların 42’si Aliağa Hurda İşletme Müdürlüğü, 98’i Kırıkkale Hurda İşletme Müdürlüğü, 12’si ise Seymen Hurda İşletme Müdürlüğü’nde ihale edilecek.

 

TEKLİF MEKTUPLARININ AÇIKLANMASI

MKE, Hurda İşletme Müdürlüğü’nün 2886 sayılı kanuna tabi olmadığı hatırlatılırken, İsteyen firmaların teklif mektuplarının açılması sırasında ihale odasında bulunabileceği de kaydetti. Aliağa’da satışa çıkartılacak araçlar içerisinde çeşitli model yıllarına ait; 38 adet Ford Transit, 1 adet İveco Midibüs, 2 adet Land Rover-Açık Kasa, 1 adet Land Rover Ambulans bulunuyor.

 

USUL VE ESASLARI DÂHİLİNDE

Teklifte bulunmak isteyen firmaların tekliflerini en geç 28 Haziran 2016 Salı günü saat 14:00’e kadar İşletme Müdürlüklerine teslim etmeleri gerekiyor. Satılan Araçların teslimatları, Karayolları Trafik Kanunu usul ve esasları dâhilinde yapılacak. Satılan araçlar askeri boya rengi (haki) ile trafiğe çıkarılamaz. Askeri boya rengi bir başka renk ile değiştirilecektir. Araçlar yurtdışına satılamaz. Ayrıca araçlar bir ay içerisinde trafiğe tescil ettirilmelidir. İstekliler ayrıntılı bilgiye www.mkek.gov.tr adresinden ulaşabilirler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu