Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

MKEK, kamu işçisi alacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Makine Kimya Endüstrisi tarafından 12 Temmuz 2017 tarihinde toplamda Kırıkkale, Ankara, Çankırı bölgelerine 242 kamu işçisi alım ilanı yayınlandı. Başvurular, 12 Temmuz tarihi itibariyle başlayarak, 21 Temmuz 2017 tarihine sona erecek.

 

BİLGİSAYARLI MAKİNE İMALATI

Makina Kimya Endüstrisi tarafından 12 Temmuz 2017 tarihinde 242 kamu işçisi alım ilanı yayınlandı. Makine teknisyeni, tornacı, kaynak teknisyeni, klima sistemleri teknisyeni, metal teknolojisi teknisyeni, bilgisayarlı makine imalatı teknisyeni gibi onlarca kadroya 242 kamu işçisi alımı yapılacak.

 

İNTERNET SİTESİNDE YER ALIYOR

Başvurular, İŞKUR ilan numaraları ile birlikte İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya Çankaya Hizmet Merkezi aracılığıyla 21 Temmuz 2017 tarihine kadar yapılacaktır. İstihdam edilecek personel daimi olarak görevlendirilecek. Alım yapılacak işçi bölüm ve sayıları İŞ-KUR Müdürlüğü internet sitesi yer alıyor. Lise mezunu adayların başvuru yapabileceği 242 kamu işçisi alımı için adaylarda aranan şartların hepsi internet sitesindeki kılavuzda yer aldığı belirtildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x