Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

MKE’nin garezi Kırıkkale’ye

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖZEL HABER

BURAK CAN

 

3 BÖLGEDE PERSONEL ALIMI İÇİN İLAN YAYIMLAYAN MKEK, LİSTE KONTENJANINDAN ÇIKARDIĞI 52 KİŞİNİN 38’İ KIRIKKALE’DEN

 

MKE’nin garezi Kırıkkale’ye

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan alım ilanının başvuru listesi yayımlandı. Yayımlanan listede daha önce 242 kişilik liste 52 kişi eksiltilerek 190’a düşürülmüştü. Eksiltilen 52 kişilik listenin 38’i Kırıkkale’de bulunan fabrikalardan eksiltildi.

 

190 KİŞİ ALINACAK

Üç bölgede bulunan fabrikalarında personel alımı yayımlayan ve başvurularını tamamlayan Makina Kimya ve Endüstrisi Kurumu (MKEK), listeye girenlerin sonuçlarını açıklamaya başladı. Nihai listeyi tam olarak açıklanmamasından dolayı MKEK’ye başvurusu kabul edinen Kırıkkalelilerin sayısı henüz kesinleşmedi. 242 kişi kontenjan ile alım yapacak olan MKEK, açıklanan sonuçlara göre sayıyı düşürerek 190 kişiye yer verecek.

 

38’İ KIRIKKALE’DEN

MKEK tarafından daha önceden yayımlanan Kırıkkale için 242 kişilik listede sayı 169 iken, MKEK Genel Müdürlüğünce alınan karar gereği 190’a düşürülen sayıda Kırıkkale’ye 131 kişilik kontenjan verildi. Bu verilere göre 59 kişiye ekmek kapısı kapatılırken, 59 kişiden 38’i Kırıkkale Fabrikalarından. Listenin yayımlanmasının ardından kamuoyunda çıkan tepkilerin ardından yetkililerin açıklama yapması bekleniyor

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x