Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

MKE’yi layık olduğu noktaya getireceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Enerji Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Mikail Başer ve yönetimi MKEK Genel Müdürü Ahmet Taşkın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

BAŞKAN BAŞER’DEN GENEL MÜDÜRE ZİYARET

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Taşkın, MKE kurumu ile  ilgili  fikir alış verişinde bulunarak, Başer ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Taşkın, Memur-Sen ve Enerji Bir-Sen’in faaliyetlerini takip ettiğini, kamu çalışanları yararına olan her türlü projede ortak hareket edilebileceğini söyledi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Şube Başkanı Başer, MKEK’in eski durumuna gelmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyleyerek “MKEK ‘in o eski şaşalı günlerine tekrardan kavuşması için el birliği ile çalışacağız. Allah’ın izniyle hep beraber MKE’yi layık olduğu noktaya getireceğiz. MKEK’nin o eski günlerine dönmesi için sizlerle birlikte elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

TAŞKIN’A BAŞARILAR DİLEDİ

Son olarak Şube Başkanımız Başer; Genel Müdür Taşkın’a bundan sonraki yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. Ziyarette Şube Başkanımız Mikail Başer, Başkan Yardımcıları Mithat Çakır, Abdullah Gönbe, Cebrail İbiş, Cengiz Baştuğ, Bahri Balcı ve Cumhur Erdoğan hazır bulundular.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x