Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

Moda ve şıklığın yeni adresi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kadın giyim mağazası Avenna, ‘Moda ve şıklığın yeni adresi’ gösterilerek, Kırıkkale’de hizmette açıldı.

YOĞUN İLGİ

Yenidoğan Mahallesi Barbaros Hayrettin Caddesi no.38’de, Hüseyin Kahya Parkı karşısı ve Denizbank yanına açılan Avenna’ya ilgi yoğun oldu. Açılışa özel yüzde 35 indirim ise bayanların gözünden kaçmadı. İki kattan oluşan mağazada birbirinden çeşit ürünlerle hizmette başladı. Açılışta gösterilen ilgi görmeye değerdi. Açılışa Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök, Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, MHP adayı Mustafa Pekdoğan, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Açılış öncesi Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, MHP İl Başkanı Mustafa Pekdoğan birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından dualar edildi. Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök, Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, MHP adayı  Mustafa Pekdoğan ve işletme sahibi Mehmet Yıldırım birlikte kurdele kestiler. Hemen ardından mağaza gezildi.

KAMPANYALAR DEVAM EDECEK

Gelen misafirlerle birebir ilgilenen İşletme sahibi Mehmet Yıldırım, Avenna’nın kalitesi ve konumu hakkında gelenlere bilgi verdi. Bayanların aradığı her türlü giyimi, mağazalarında bulacağını söyleyen Yıldırım, kampanyaların bundan sonrada devam edeceğini söyledi.

ÜSTÜN KALİTE

Yıldırım, “Üstün ürün, üstün hizmet uygun fiyat yaklaşımıyla Kırıkkale’de güvenilir, yenilikçi ve güçlü bir şekilde gelerek pazarda yerimizi almayı hedefliyoruz. Ürünlerimizin kalitesi müşterilerimize sağladığımızın hizmettin sürekliliği ve bunları oluşturan kaynaklarımız ile tüm sosyal sorumluluklarımızın bilincinde olarak, üretimin müşteri memnuniyetini hep en üste tutan ve müşterilere maksimim faydayı sağlayan bir Avenna’yı hedefliyoruz.”dedi.

MÜŞTERİ ODAKLI

Yıldırım, “Ürün hizmet ve alt yapı kalitesinin müşteri odaklı bir yaklaşımla sürekli geliştiği kazanılan bilgi ve birikimlerin kazanılan bilgilerle her zaman ileriye gitmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu. Açılışa katılan misafirler ise, yeni açılan mağaza için hayırlı olsun temennisinde bulundu. Bol kazançlar dilediler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu