Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Müdahaleyi yetkili servislere yaptırın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

DOĞALGAZ YETKİLİ SERVİSLERİ KIRIKKALELİ VATANDAŞLARA UYARILARDA BULUNDU

Kısa bir süre önce bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan Doğalgaz patlamasının ardından yetkili servislerin önemini bir kat daha ön plana çıkardı. Konuya bir kez daha dikkat çekmek amacıyla yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Kırıkkale Doğalgaz Kombi Yetkili servisleri vatandaşları uyardı. Yetkili servisler adına konuşan Süleyman Araç “Can ve mal kaybı yaşamamanız için kombinizi yetkili servis harici hiç kimseye dokundurtmayın” diye konuştu.

 

KAPINIZA GELEN KİŞİLERE İTİBAR ETMEYİN

Vatandaşları doğalgaz bakımı konusunda bilgilendirmek ve bu işin gerçek doğalgaz bakımı ehliyet sahibi ustaları tarafından yapılmasını belirtmek amacıyla Kırıkkale’de bulunan kombi ve yetkili servisler birliği, Derya Alabalık’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Birlik adına konuşma yapan Süleyman Araç, “Can ve mal kaybı yaşamamanız için kombinizi yetkili servis harici hiç kimseye dokundurtmayın. Doğal gazlı cihazlarınızın bakım ve her türlü müdahale işlemlerini lütfen yetkili servislere yaptırınız. Yetkili servis olduklarını iddia ederek siz çağırmadığınız halde kapınıza gelen kişilere katiyen itibar etmeyiniz. Cihazınıza yaklaştırmayınız. Yetkili servislerin telefon numaralarına kullandığınız cihaz markasına ait web adreslerinden ulaşabilirsiniz. Kombi yetkili servis nedir? Konusunda uzman ve bu konuda eğitim almış, size güvenli ve garantili hizmet vermek için kombi üreticisi firmanın verdiği üstün eğitim ile donatılmış güvenli ve garantili hizmet veren konusunda uzman kişidir. Kombinizi yetkili servise müdahale ettirdiğinizde her şeyden önce can ve mal güvenliğiniz garanti altındadır” ifadesini kullandı.

 

KENDİNİZİ GÜVENDE HİSSEDERSİNİZ

Araç “Gelen servisten kombinizin markasının verdiği yetkili servis kimliğini görmek isteyin. Yetkili Servis kombinize müdahale ettiğinde verilen hizmet garantilidir. Yedek parça orijinal ve garantilidir. Evinize kimin girip çıktığını bilirsiniz bunu aynı zamanda firmanızda bilir.

Evinize gelen personel insan ilişkileri ve hijyen konusunda eğitim almıştır sizin hijyeninizi bozmadan kombinize veya çevreye zarar vermeden hizmet verir. Aldığınız hizmetten dolayı kendinizi güvende hissedersiniz. Yetkisiz ve korsan servisler kombinize müdahale ettiğinde bu kişilerden alacağınız hizmetlerin firma bazında garantisi yoktur. Bu kişilerin kullandığı yedek parça orijinal değildir veya yan sanayidir veya kullanılmış ürünlerdir.  Bu kişiler ürününüzün servisliği konusunda eğitimsizdirler. Aldığınız hizmet firma tarafından garantili olmadığı için kendinizi güvende hissedemezsiniz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x