Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

13 yıldır aynı görevdeydi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

… ve o müdür sonunda alındı.

Makine Kimya Kurumu Mühimmat Fabrikası’nda görevde bulunduğu süre zarfında yaptığı usulsüzlüklerle gündeme gelen ve adını kural tanımayan, usulsüz müdür olarak her kesime nam salan Ali Sait Altıntaş, sonunda görevinden alındı.

 

DAHA ÖNCE DUYURMUŞTUK

Hatırlanacağı üzere daha önce gazetemizin belirli sayılarında haber yaparak gündeme getirdiği 13 yıldır müdür olan Altıntaş’ın usulsüzlüklerini kamuoyunun bilgisine sunmuştuk. Bu duyarlılık gazetemizce birçok kesimden takdir kazanırken, yaşanan görevden alınma olayı ile birlikte bir kez daha haklı ve doğru habercilik anlayışı çerçevesince haber yaptığımız her kesimin bilgisine tekrar ulaşmış oldu. Edinilen bilgiye göre yeni bir görevlendirme yapılana kadar fabrika müdürlüğüne Selahattin Adil Kılınçkaya’nın vekalet edeceği öğrenildi. Görevden almaların diğer fabrikalarda da devam edebileceği gelen bilgiler arasında.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x