Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Müftülükten Şehitlik Ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl müftülüğü tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Vatan İçin Can Verenler Derneği ile birlikte şehit yakınları, din görevlileri ve halkın katılımıyla şehitlik ziyareti yapıldı. Şehitlik ziyaretinde yapılan hatimlerin duaları yapıldı ve şehit mezarları tek tek ziyaret edildi.

MİNNET BORÇLUYUZ

İl Müftüsü Bekir Gerek yaptığı konuşmada şehitlik ziyaretlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak bu ziyaretlerle şehitlerimize minnet borcumuzu yerine getirmeye çalışıldığını belirtti. Aynı zamanda şehitlerimizi ziyaret etmekle ahireti, şehitlerin kahramanlıklarını, onların bu vatan için yaptıkları fedakârlıkların hatırlandığını vurguladı. Şehit ailelerine sabır diledi. Şehitlerimize ne yapsak az olduğunu bildirerek şehitlerin ve şehit yakınlarının millete emanet olduğunu, bu bakımdan şehitliğin sık sık ziyaret ederek ruhlarını şad edilmesini geride kalanları ile de ilgilenerek onlara manevi destek olunması gerektiğini vurguladı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x