Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Muharrem de bizim, Ramazan da bizim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Hasandede eşraflarından Demirhan ailesi Beyhan Demirhan eşi Ali Asker Demirhan rahmetli olmuş annelerinin anısına her yıl düzenledikleri iftar yemeğini bu yılda Kırıkkale MOİLL Petrol Mangal Restoran tesislerinde düzenlediler.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

İftar yemeğine davetli ilgisi büyük oldu. Beyhan Demirhan eşi Ali Asker Demirhan’ın kızları Gülşah Demirhan, Ankara’dan gelen aile dostları, Kırıkkale Hasandede de bulunan Demirhan ailesi  ve yakın dostları  ile Kırıkkale Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Emekli Valilerden Mukadder Selahattin Ekremoğlu, Yargıtay üyesi Selahattin Demirtaş, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Kırıkkale Defterdarı Veysi Şahin, eski KTSO Başkanı İş adamı Emin Örs, Dr. Osman Acar, Kırıkkale CHP İl Başkanı Karakeçili, Bahşılı İlçe Başkanları, Kırıkkale ESOP Başkanı Süleyman Köstekli, KDF genel Başkanı Cemal Sertkaya, Kırıkkale Eski Milletvekili Av. M.Sadık Avundukluoğlu, Oğuz Boyları Fedarasyon Genel Başkanı Ali İhsan Akkaya, Kırıkkale KOSKİ müdürü Ali Rıza Koçoğlu Sulakyurtlular dernek Başkanı Zekeriye Ünver, Keskinliler Dernek Başkanı Mehmet Özder ve konukların katılımları oldu.

 

NE MUTLU BİZLERE

İftar Yemeğinde konuşma yapan Ali Asker Demirhan ‘’Eşim Beyhan hanım her yıl düzenlediği bu iftar yemeğinde yine Kırıkkale’de sizlerle bu iftarda buluştuk, bizlere ne mutlu ki sizin gibi dostlarız yakınlarımızın olduğuna” ifadelerini kullandı. Beyhan Demirhan ise konuşmasında “Davetimize icap ettiğiniz için önceden teşekkür ederim. Bu iftar yemeğini uzun yıllardır gerçekleştiriyoruz Allah bize bu yılda iftar yemeği vermek nasip etti, bizler yaşamımızda dostluk ahbaplık karşılıklı sevgi saygıyla yaşamımızı zenginleştiririz. Şu mübarek günümüzde Ülkemize, halkımıza ahbap, dostlarımızda huzurlu yaşam dilerim. Muharremde Bizim Ramazanda Bizim” diyerek toplumsal kaynaşmaya en güzel mesajı vererek bu söz kalıcılığını koruduğunu belirtti.

 

RESİM ÇEKİNDİLER

İftar yemeğinde Ankara’dan gelen Turnalar Sanat Gurubunun Udi saz sanatçıların eşliğinde Semah gösterisi sunuldu. Hasandede’nin medarı iftarı Tanınmış saz ve söz sanatçısı Fatih Demirhan türküleri ile eşsiz bir iftar programı sunumu yaptı. Taşan kardeşlerin sazlı, sözlü çalıp söylediği parçalarla neşeli o kadarda gün yorgunluğunu unutturacak saatler yaşandı. Demirhan ailesi günün anısına davete gelen konukların masalarına giderek resim çekildiler.

 

Haber: ARİF ÇAKIROĞLU

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu