Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Muhasebeciler, iftarda buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO),  üyeleri ve eşleri iftar programında bir araya geldi.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Beyaz Saray Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde Oda Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi katılımcıları kapıda karşılarken, programa MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, mali müşavirler ve çok sayıda davetli katıldı. Programda bir konuşma yapan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, içinde bulunulan Ramazan ayının hayırlar getirmesini, barış ve kardeşlik duygularının tekrar pekiştirmesini diledi. Son günlerde artan terör olaylarında şehit olan asker ve polislere Allah’tan rahmet dileyen Aldemir, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

 

MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Aldemir, “Milletimizin huzur ve mutluluğu, birlik ve beraberliği için, gözünü kırpmadan can veren aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabrı cemil niyaz ediyorum. 26 Yıl önce çıkarılan meslek yasamız ile mesleğimiz itibar kazanmış bizleri katip olmaktan kurtarmış ve bizlere kimlik ve kişilik kazandırmıştır. Odalarımız ve üst birliğimiz TÜRMOB ile verdiğimiz mücadele sonucu bu günlere geldik. Geçtiğimiz gün TÜRMOB tarafından iftar yemeği verildi. Bizde yemeğe katıldık. Güzel sözler verildi. İnşallah güzel çalışmalar yapılacağına inanıyoruz.  Bizler birlik ve beraber olup mesleğimizi daha itibarlı hale getirmek için mücadele veriyoruz. “dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu