Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Muhtarlar derneği genel kurula gidiyor  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Muhtarlar derneği genel kurula gidiyor

22 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Tüm Muhtarlar Derneği, seçime gidiyor. Mevcut Başkan Ağa Pehlivanlı başkanlığında faaliyetlerini sürdüren dernek, 17 Mart 2018 Cumartesi günü saat 14.00’te Kırıkkale Belediyesi Meclis Salonunda seçimini gerçekleştirecek.

 

MUHTARLARI TEK ÇATIDA TOPLUYOR

Ovacık eski Mahalle muhtarı Merhum Hacı Kaya Saygılı tarafından 1996 yılında kurulan ve devlet yatırımlarının mahallelere en iyi şekilde uygulanması amacıyla bütün muhtarları bir araya toplayan Tüm Muhtarlar Derneği, 17 Mart 2018 Cumartesi günü saat 14.00’te Kırıkkale Belediyesi Meclis Salonunda seçimini gerçekleştirecek. 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Ağa Pehlivanlı, muhtar üyeleriyle birlikte önemli çalışmalara da imza atıyor.

 

BİRLİK BERABERLİK

Üye muhtarlarıyla birlikte köylerde, kasabalarda ve mahallelerde hizmet odaklı çalışma sergilediklerini belirten Başkan Pehlivanlı, “Bütün muhtarlarımız arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik hakim. Bizler bu birlik ve beraberliğin sunmuş olduğu manevi atmosferle halkımıza en iyi hizmetin gelmesi noktasında çalışmalarımızı sergiliyoruz. Seçimde yeniden aday olacağım. Hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun” dedi.

 

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x