Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Muhtarlardan Evet Yürüyüşü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anayasa Referandumuna yaklaşık 23 gün kala Keskin ilçesinde muhtarlar yaptıkları yürüyüşle referandumda ‘evet’ kararı aldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yapan muhtarlar “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız, Anayasa Değişikliği referandumuna evet diyoruz” diyerek evet çağırısında bulundular.

 

61 MUHTAR MEYDANDA

Sabah saatlerinde ilçe merkezinde toplanan ilçeye bağlı 55 köyün muhtarları, merkez ilçede bulunan 6 mahalle muhtarı olmak üzere 61 muhtar Anayasa değişikliğine destek amacıyla yürüyüş yaptı. Daha güçlü Türkiye için evet kararı aldıklarını belirten muhtarlar, halk oylamasının bir parti seçimi olmadığını, partiler üstü bir oylama olduğunu vurguladılar. Muhtarlar “Güçlü bir Türkiye’nin oluşmasına engel olanlara inat, memleketin huzuru için, sonuna kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız ve evet diyoruz” ifadesini kullandılar.

 

TARİHE NOT DÜŞÜLDÜ

Yapılan yürüyüşe Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin Muhtarlar Dernek Başkanı Nevzat Şaşmaz ve Keskin Ziraat Odası Başkanı Dursun Baran’da katılarak destek verdi. Muhtarlar adına konuşan Gazibeyli Köyü Muhtarı Mustafa Erkoç, anayasa referandumuna evet dediklerini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduklarını söyledi. Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin ilçe merkezi ve 61 köy muhtarının yaptıkları yürüyüşle tarihe bir not düştüğünü ifade ederek, “Muhtarlarımız bu aziz milletin derdine sessiz kalmıyor. Temellerini attığımız büyük Türkiye’yi daha büyük noktalara taşıyacağız. Sizlerin vermiş olduğu bu destek çok önemli. Ben muhtarlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x