Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

MÜSİAD Kırıkkale Afrin’e yerinde destek verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MÜSİAD Kırıkkale Afrin’e yerinde destek verdi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kırıkkale Şube yönetimi Zeytin Dalı Harekatına destek olmak için Kilis’e gitti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katıldığı programda restoranına roket düşen MÜSİAD üyesinin işyeri açılışı da gerçekleştirildi.

 

AİLE BAKANININ KATILIMIYLA AÇILIŞ

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan ve şube yönetim kurulu üyeleri Afrin Zeytin Dalı Harekatına destek vermek amacıyla Kilis’e gitti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katıldığı Kilis ziyareti programında geçtiğimiz günlerde sınır ötesinden atılan roketin isabet ettiği MÜSİAD üyesinin yenilenen işyerinin açılışı gerçekleştirildi. Bölge halkının büyük ilgi gösterdiği MÜSİAD üyeleri Öncüpınar Gümrük Kapısında Zeytin Dalı Harekatına katılan askerle de bir araya geldi. İş adamları olarak harekata destek verdiklerini daha önce yaptıkları açıklama ile belirten MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, MÜSİAD üyeleri olarak Türkiye’nin güvenliği için gerçekleştirilen Zeytin dalı Harekatına destek verdiklerini dile getirdi.

 

BÖLGE HALKI HAREKATTAN ÇOK MEMNUN

Harekata destek vermekle kalmadıklarını MÜSİAD olarak bu desteği Kilis’e gelerek devam ettiklerini ifade eden Kaplan “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımızın da katılımıyla gerçekleştirilen restoranına bomba düşen üyemizin açılış törenine katıldık. Kilis’te şube üyelerimizle birlikte bölge halkının arasına katılarak alışveriş yaptık. Kilis halkı ve esnafları ile hasbihal etme şansı bulduk. Kilis halkı bizleri büyük bir misafirperverlikle karşıladı. Bizlere Zeytin Dalı Harekatının bölge ve Türkiye için gerekliliklerini anlattılar. Bölgede yaşayan vatandaşlarda harekattan son derece memnun. Bizlerde iş adamları olarak harekatı destekliyoruz. Bu konuda üzerimize düşen her şeyi yapmaya da hazırız. Bizim başka bir ülkemiz yok” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x