Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Köşe Yazıları

Mutluyuz, Mutlusun, Mutlu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

abdullah_pekgozHani zaman zaman sohbetlerde, kahvede, pastanede, insanların bekleştiği yerlerde ülkede hayat pahalandı deyip bir kıssa anlatırlar ya, bende menşeini tam bilmiyorum.
 
Bir ülkede zalim bir padişah hüküm sürermiş. Ülke ekonomik sıkıntıya girdiğinde sürekli zam yaparmış. Her zam yaptığında da emrindekileri sokağa salıp bakın bakalım halkımız bu zamlara ne diyor diye. Görevlilerde padişaha gelip padişahımız halk homurdanıyor deyince iyi tamam bir şey yok dermiş.
 
Bir kaç kez daha böyle zam yapıp halkın ne dediğini sordurunca görevliler aman padişahım halkımız öfke dolu her an bir şey olabilir deyince padişah kıs kıs güler olmaz olmaz bir şey olmaz der geçiştirirmiş.
 
Ülke yine ekonomik zorluk içerisine girince padişahta her zaman ki gibi iğneden ipliğe zam yapıp görevlileri halk arasına yollamış, gidin bakın bakalım halkımız ne diyor, ne yapıyor diye. Görevliler büyük bir heyecanla padişahın huzuruna çıkmışlar ve padişah söyleyin bakalım durum ne deyince, görevliler ulu padişahım” gözlerimize inanamadık halkımız son derece mutlu, neşeli, kahkaha atıyorlar, bir zil takıp oynamadıkları kalmış deyince, ulu padişahın yüzü bir anda bembeyaz olmuş ve tamam durun eğer halk zamlara gülmeye başladılarsa durum tehlike demektir” diyerek işin vahametine dikkat çekmiş.
 
Ülkemiz öyle bir dönemden geçiyor ki; içimizde terör, kargaşa kaos, işsizlik almış başını gidiyor, Yüce Meclisinde hain seçilmişler var, komşu ülkelerdeki yangın bizi sarmış, huzur kalmamış, askerimiz polisimiz her gün şehit ediliyor, topraklarımızın bir kısmında hakimiyetimiz kalmamış, üç milyon Suriyeli ülkemizin tüm dengelerini altüst etmiş, bir bölgemizde eğitim yapılamıyor, hainler halen hendek kazıyor. Bu kargaşa da ülke anayasa değişikliği, başkanlık hatta erken bir seçim konuşmaları ile gündem meşgul ediliyor ve ülke enerjisini bunlara harcıyor.
 
Bunlar bir anda aklıma gelenler ama sizde biliyorsunuz ki bu durumlar daha aysbergin görünen yüzü.
 
Ama sevindirici mi sevindirici haber TÜİK’ten geldi.
 
Yaptığı ankette “Yaşam Memnuniyeti Araştırmasına göre ülkemiz insanının yüzde 57’si MUTLU olduğunu” söylemiş.
 
Mutluyuz, Mutlusun, Mutlu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu