Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Mutsuzluk 5 ay sürdü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kasım Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı Kültür Merkezinde büyük bir coşkuyla yapıldı. Toplantıya katılan Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, “1 Kasım seçimlerinden çıkan sonuçlardan dolayı hiçbirimizin kibirlenme, böbürlenme, gururlanma gibi bir lüksü olamaz. Bu, Allah’ın lütfudur. Başarı herkesin başarısıdır. Herkesim mutsuzdu ve bu mutsuzluk 5 ay sürdü” dedi.

 

TAM KADRO KATILIM

AK Parti Kasım Ayı İl Danışma Kurulu toplantısı Kültür Merkezinde Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve mevcut milletvekilleri ve tüm teşkilat mensuplarının katılımıyla coşkulu bir şekilde yapıldı. Toplantıya Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Milletvekili aday adaylarının büyük bir kısmı ve il genel ve belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe ve belde başkanları ve mahalle başkanları olmak üzere toplantıya tam kadro katılım sağlandı.

 

BÜYÜK BİR ÇALIŞMA ÖRNEĞİ

7 Haziran seçimlerini Çubuk Savaşı’na benzeten Milletvekili Ramazan Can, “Halkımız bizlere bir ders verdi. Ama biz gerçeklerin idrakine vardık ve toparlandık.  1 Kasım seçimlerinde büyük bir çalışma örneği gösterdik. Halkımızın istediği doğrultuda hareket ettik. Halkımıza “Bizi namertte muhtaç etmeyin” dedik ve halkımız bunu gördü. Memleketini seven herkes oy verdi. Geçmiş dönemde Kırıkkale’ye büyük hizmetler verildi. Bu yetmeyecek. Kırıkkale’ye yapılan hizmetler yıllar sonra anılacak” diye ifade etti.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Milli iradeye saygı duyulması gerektiğinin altını çizen Milletvekili Abdullah Öztürk, “7 Haziran seçimlerinde halkımız milli iradesini kullandı. Tek başına iktidar olmadı. Daha sonra halkımız bir Suriye, Irak, Lübnan ve Mısır olmak istemedi. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’yi yeniden iktidar yaptı. Biz bir misyon üstlendik. Bizim için halkımızın hepsi birdir. Biz Kırıkkale’ye hizmet etmek için varız. İşimiz çok zor. Fakat bunun üstesinden gelmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

TÜRKİYE’Yİ SEVEN HERKES ÇALIŞTI

7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki oyları kıyaslayan Milletvekili Mehmet Demir, “7 Haziranda 82 bin olay oyumuzu 105 bine çıkardık. MHP’nin 47 bin olan oyunu 34 bine düşürdük. Bu kolay olmadı. Önce kendim ve sonra çevrem inanarak bunu yaptık ve kazandık.  Toplantılar yaptık ve görüşmeler gerçekleştirdik. Bunların bir tanesini atlamış olsaydık, şu anda burada yoktuk. Bu seçimde seçmen ve Türkiye’yi seven herkes çalıştı” şeklinde konuştu.

 

RABBİMİZE HAMDEDİYORUZ

Milletvekillerinin ardından konuşma yapan Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimine ilişkin, “Bu sonuçlardan dolayı hiçbirimizin kibirlenme, böbürlenme, gururlanma gibi bir lüksü olamaz. Bu, Allah’ın lütfudur ve herkesin başarısıdır” dedi. Ataş, yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin Türk siyaset tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Seçimlerin milletin, Türkiye’nin ve Türk demokrasisinin zaferi olduğunu anlatan Ataş, “Bu zaferi, bu ülkeye yaşatan milletimize teşekkür ediyoruz. Bu zaferi, bu millete bahşeden yüce Rabbimize hamdediyoruz, şükrediyoruz. 1 Kasım seçimleri Allah’ın yardımıyla alınmış bir sonuçtur. Aynen Çanakkale Harbi’nde, Kurtuluş Savaşı’nda, Sakarya’da, Dumlupınar’da Allah bu milletin yüzüne nasıl bakıp da yardım ettiyse, Çanakkale’de yedi düvele karşı mücadele ederek o zoru başardıysa, 1 Kasım seçimlerinde de hiç kimsenin tahmin etmeyeceği sonuçla bu millet yeniden bayram havasına büründürdü. Bundan dolayı Rabbimize bir kez daha hamdediyoruz” dedi.

 

HERKESİM MUTSUZDU

Mustafa Ataş, AK Parti’nin sadece milleti, ülkeyi esas alan ve bu uğurda mücadelesini sürdüren bir anlayışla siyaset yaptığı için üstün başarılara imza attığını vurgulayarak, AK Parti’nin Türk siyaset tarihinde çok ender örneklerine rastlanan bir siyasi çizgisi ve başarısı olduğunu ifade etti. Ataş, 7 Haziran’da AK Parti’nin iktidardan uzaklaştığını ve tek başına iktidar olma imkanı ve fırsatını yakalayamadığını, 5 aylık sürede bazılarının bu durumdan mutlu olduğunu anımsatarak, “Eski Türkiye özlemini yüreklerinde taşıyanlar, Türkiye’yi geçmişten bugüne kadar sömürenler mutluydular. Ama bu ülkenin asli sahipleri, vatandaşlarımız, yatırımcılarımız, iş adamlarımız, ev ve iş kadınlarımız, gençlerimiz, emeklilerimiz, memurlarımız herkesim mutsuzdu”

 

MUTSUZLUK 5 AY SÜRDÜ

“O mutsuzluk 5 ay sürdü. 7 Haziran seçimlerinden sonra kendi payımıza düşen dersleri çıkardık ve bunlarla ilgili tedbirlerimizi almaya çalıştık. Bu sonuçlardan dolayı hiçbirimizin kibirlenme, böbürlenme, gururlanma gibi bir lüksü olamaz. Bu Allah’ın lütfudur. Mütevaziliğimizi muhafaza ederek, gurur ve kibirden uzak durarak, milletle temasımızı kesmeyerek, gönül temasımızı korumaya devam ederek, Kırıkkale’de aldığımız yüzde 62’lik oyun muhafazası için mücadele ederek, alamadığımız yüzde 38’lik kesimin oyunu almak için 2019 seçimlerine bugünden kollarımızı sıvayıp çalışmalarımıza devam etmemiz gerekiyor’ dedi.

 

ZİYARET ETTİ

Kültür Merkezi’nde yapılan İl Danışma Meclisi Toplantısı sonrasında Nur Camiinde ikindi namazını teşkilatla birlikte kılan Ataş, Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek il teşkilatıyla bir araya geldi. Ataş, İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlıklarını ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla sohbet etti. Ataş teşkilat ziyareti sonrası Kırıkkale’den ayrıldı.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu