Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Nakliye Çetesi Çökertildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından, aldıkları yükü gideceği adrese teslim etmeyerek satan bir çete çökertildi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar imzası ile yayınlanan bildiride “B.E. isimli şahıs 07.10.2016 tarihinde Çorum ilinden Giresun iline götürülmek üzere 71 plakalı tıra, ST isimli şahıs  ise 09.10.2016 tarihinde Konya ilinden Silopi ilçesine götürülmek üzere 71 plakalı 2 tıra un ve kepek yükü verdiklerini ancak yüklerin teslim adresine götürülmedi beyanlarından anlaşılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Bildiride “11.10.2016 tarihinde Plaka Tanıma Sistemi ve MOBESE kameralarının incelenmesi neticesinde bahse konu tırlardan bir tanesinin Ankara iline geçiş yaptığı tespit edilmiş, araç içerindeki E.Y. ve Y.İ.T isimli şahıslar ve devam eden çalışmalarda diğer şüpheli E.B. isimli şahısta yakalanmıştır.” İfadelerine yer verildi.

Şüpheli şahıslar ifadelerinde Kırıkkale’de çeşitli fırınlara un ve kepek sattıklarını itiraf ederken, emniyet soruşturmasının ardından adliyeye sevk edildiler. Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada “ Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gerekli çalışmalara aralıksız devam edilmektedir” denildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x