Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

NEDEN TAKIMI KARIŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Ragıp Cihat Mencet sosyal medyada dolaşan yalan haberlerle ilgili basın bildirisi yayınladı.
DİYETİSYENLERİN RAPORLARI DOĞRULTUSUNDA BESLENİYORLAR
Futbolcuların zehirlendiğine dair açıklamalarda bulunan Mencet, “Futbolcularımız, Fikret Karabudak stadının yanında bulunan tesislerin MKE Kırıkkalespor tarafından kullanılmaktadır. Kırıkkale’de uygun bir tesis olmadığından dolayı takımız şuan için Ankara’da Büyük Anadolu Otelde kalıyorlar. Otelde bulunan spor tesislerinin, antrenman sahalarının Kırıkkale şartlarından çok daha üst seviyede olmasından dolayı teknik heyetimiz ve futbolcularımızda durumdan memnunlar. Futbolcular spor diyetisyenlerinin belirlediği şekilde besleniyorlar. Kırıkkalespor’un üst düzey bir tesiste çalışmalarını yapmasından dolayı gurur duymalıyız. Uzak falan diye kimsenin kafası takılmasın, Florya ile Arena stadının arasından daha yakın bir mesafede olduğunu unutmayalım otelin.” Dedi.
KARA BULUTLARI DAĞITACAĞIZ
Takımın 3. Lige yeni çıktığını ve futbolcuların tamamına yakının yeni olduğunu belirten Mencet “Takımımız çok yeni. 3. Lig standartlarında bir takım kuruldu. Birbirleri ile yeni yeni oynuyorlar. Bireyselde çok başarılı olan futbolcularımız birbirlerine alıştıklarında çok daha iyi mücadele edeceklerdir. Pendik karşısında hayati bir maça çıkacağız. Elbette mağlup olmak Kırıkkalespor’a gönül veren kutlu taraftarlarımızı üzecektir. Ancak emin olsunlar ki bizlerde onlar kadar üzülüyoruz. Futbolcular ve teknik heyetimiz en az bizler kadar üzülüyorlar. Türkiye Kupasında Guruplara kalmaya ve 2. Lige çıkmaya şartlanmış bir takımız. Yeni kurulan bir takım olduğumuzdan Düzce maçı gibi kazalar geçirebiliriz. Ancak toparlandığımız zaman çok daha başarılı sonuçlar alacağız. Hocamız takımın başında ve tek hâkimiyet onda, takımımız Pendik maçına odaklanmış durumda. İnşallah Pendik’i yeneceğiz ve kara bulutları dağıtacağız.” İfadelerini kullandı.
BİRLİK OLALIM
Takımın birlik, beraberlik ve desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Mencet “Değerli taraftarımız bilsinler ki, Kırıkkalespor’un 50 yıllık geçmişinde ki başarıların en önemli etkini taraftarı olmuştur. 3. Lige yeni çıkmamıza rağmen rakiplerimiz Karabudak’a gelmekten korkuyorlar. Bu taraftarımızın ne kadar güçlü olduğunu gösterir. Ancak bugün her zamankinden daha fazla bu desteğe, bu birlikteliğe ihtiyacımız var. Bir maç yenildik diye birbirimize düşmeyelim, destek olalım. Futbolculara, hocamıza moral verelim ki başarı gelsin. Birbirimize düşerek hiç bir şey başaramayız. Bazı kişiler takımı birbirine düşürmek için uğraşıyor. Futbolda iki takım şehrimizi temsil ediyor. T.M. Kırıkkalespor ve MKE Kırıkkalespor. İki takımında başarılı olmasını istiyoruz. İki takımda başarılı olsun ki şehrimizden genç futbolcular yetişsin, bu futbolcular başarıyı getirsin. Onlardan para kazanalım, üst liglere çıkalım. Neden takımı karıştırmaya çalışıyorsunuz? Bir kere mağlup olundu diye bu kadar karıştırılır mı ortalık? Yapmayın, geçen sezonda 3. Haftada mağlup olduk, ancak birlik beraberliğimizi bozmadık ve sezon sonu şampiyon olduk. Bu yenilgi hepimize ders olsun, ders çıkartalım ki geçen sezon ki gibi hedeflerimize yürüyelim.” İfadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x