Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

NÖBETÇİ VEKİL ABDULLAH ÖZTÜRK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, nöbetçi vekil uygulaması kapsamında partililerle buluştu.
AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda konuşan Milletvekili Öztürk, 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki 21 günde meydanlardan bir an bile ayrılmayan vatandaşlara teşekkür etti.
Pazar günü demokrasi nöbetlerinin finalinin yapılacağının altını çizen Öztürk, şöyle konuştu.
“81 ilde meydanlarda final yapılacak. Bizlerde de bu finali 15 Temmuz gecesinden bu yana tavrından ödün vermeyen Kırıkkalelilere yakışır bir şekilde final yapacağız. Devletin içerisinde çöreklenen yapıya karşı devlet ohal ilan etti. Şu anda işlemler kanun hükmünde çıkarılan kararnamelerle yürütülüyor. Şu anda elma ile armudun birbirinden özenle ayrılması gerektiği bir dönem yaşıyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Ülkemizin adalet ve hukuk sistemine güvenmemiz gerekmektedir. Orta doğuda küresel güçler tarafından yürütülen yeniden dizayn etme sürecinin son halkası maalesef Türkiye’dir. Milletimiz bu süreçte dik bir duruş sergilemiş, milletinin ve ülkesinin gücünü tüm dünyaya göstermiştir. Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacak. Bizler bir oğlunu şehit verip diğerini de şehit vermeye hazır olan anaların evlatlarıyız. Bu sebeple dünya bunu bir kere daha anlamış, gücümüzü görmüştür” şeklinde konuştu.”
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x