Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetTeknoloji

O her şeyi ‘BULUYOO’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALELİ GİRİŞİMCİLERDEN YERLİ ARAMA MOTORU
 
Türkiye’nin yeni yerli arama motoru ‘buluyoo’ hizmete girdi.
 
TÜRK-İSLAM DÜNYASINA ÖZEL ÖNEM
Türkiye’nin arama motoru “buluyoo.com” dışa bağımlılığın öne geçilmesi için Türk girişimcileri tarafından hazırlanarak hizmete sunuldu. Günden güne büyüyen “buluyoo” arama motoru günün önemini ve anlamını anlatan hatırlatıcı logo hizmeti de verebilme özelliğine sahip. Bilindik diğer arama motorlarından en büyük farkı ise, hatırlatıcı logolarında Türk ve İslam Dünyası için özel öneme sahip günleri hatırlayan logosuyla tüm dünyaya özel mesaj vermesi.
 
“KÂR AMACI GÜTMÜYORUZ”
“Buluyoo.com siz milletimizin beğenisine sunulurken kısıtlı imkânlarla hazırlanmış, kâr amacı gütmeyip sadece milletimize hizmet amacıyla düşünülüp kurulmuştur” diyen arama motorunun kurucuları Ümit Can, Serkan Tunçbilek, Miraç Durukan Özbostancı ve Semih Saygıner, sitenin günden gün gelişeceğini ve değişimlerin olacağını belirterek, “Yaptığımız bu âcizane çalışmayı öncelikle Türk ve İslam Dünyasına, sonra da tüm insanlığa hediye ediyoruz” dediler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu