Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Öğrenci ve ailelerin hayvan sevgisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşili ilçesinde 3 okul tarafından uygulanan Sahiplenmek onları yaşatmaktır projesi ile 9 aile, hayvan barınağından köpek alarak bakımlarını üstlendi.

 

AŞILARI YAPILDI

Bahşili’de Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu, Bahşili İmam Hatip Ortaokulu ve Beyaz Kelebekler Anaokulu öğretmenleri ve gönüllü aileler tarafından hayata geçirilen proje ile barınakta yaşayan 9 köpeğe sahip çıktı. Sorumlu öğretmen, öğrenciler ve aileler, Kırıkkale Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra öğrencilerin seçtiği yavru köpeklerin kayıtları ve aşıları yapılarak ailelere teslim edildi.

 

YENİ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Projenin sorumlusu sosyal bilgiler öğretmeni Semanur Altın, okulların işbirliğiyle böyle bir proje yaptıklarını söyledi. Kırıkkale Belediyesince temin edilen otobüsle öğrenci ve aileleri alarak barınağı ziyaret ettiklerini ifade eden Altın, Burada iyi bir incelemeden sonra 9 yavru köpeği ailelerin sahiplenmesini sağladık. En küçüğü 2 aylık. Hayvanların kayıtları ve aşıları yapıldıktan sonra yeni sahiplerine teslim edilmiştir. Barınaktaki dostlarımız yeni emanetçilerini bekliyor. Bütün ailelerimize teşekkür ediyoruz. Sahiplenmek onları yaşatmaktır” dedi. A.A.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x