Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSulakyurt

Öğrenciler, 15 Temmuz şehitlerini unutmuyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt ilçesindeki Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Köşesi oluşturuldu.

HALK KAHRAMANCA VATANINI SAVUNDU
Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, FETÖ’nün darbe girişimi sırasında verilen mücadele ve vatan savunması bilincini taze tutmak için okulda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Köşesi hazırladı. Okul Müdürü Ali Türkmen, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminde halkın kahramanca vatanını savunduğunu söyledi.

ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ
Aziz Türk milletinin gerekli mücadeleyi gösterip darbe girişimini önlediğini hatırlatan Türkmen, “Okulumuzdaki öğrencilerin ve gelecekteki nesillerin darbe girişimini unutmaması için bir köşe düzenledik. Köşemizde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen kahraman şehitlerimizin fotoğraflarının yanı sıra şehidimiz Ömer Halisdemir’i şiirlerle ve yarışmalarla anarak etkinlikler düzenliyoruz. Burada amacımız öğrencilerimiz ve gelecek nesillerimiz milletimize karşı yapılan bu hainliği unutmasınlar ve gençlerimizde de kahramanlık duyguları zinde kalsın istiyoruz. Bu tür çalışma ve etkinliklerimize devam edeceğiz.”

AKLIMIZA 15 TEMMUZ DARBESİ GELİYOR
Okulun 11. sınıf öğrencilerinde İrem Ünver ise darbe girişiminin, millet olarak toptan güç gösterilerek püskürtüldüğünü ifade etti. Okuldaki bu köşeyi o gecenin, verilen mücadelenin unutulmaması için oluşturduklarını belirten Ünver, “Her gördüğümüzde aklımıza 15 Temmuz darbesi geliyor, şehitlerimiz geliyor. Şehitlerimiz aklımızdan hiç çıkmıyorlar. Hep gönlümüzdeler, kalbimizdeler. Şehidimiz Ömer Halisdemir de hayatımızda çok büyük bir yer kaplıyor. Canını bizler için bu millet için feda etti.” dedi. Ali Özcan’da 15 Temmuz gecesi bu millete karşı hain bir girişimin söz konusu olduğunu, Türk milletinin söz konusu vatan olduğunda gözünü kırpmadan canını verebileceğini gösterdiğini dile getirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x