Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Öğrenciler kermesle Mehmetçiğe destek verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Öğrenciler kermesle Mehmetçiğe destek verdi

Kırıkkale Yaylacık Şehit Oğuz Sümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri harçlıklarıyla açtıkları gıda kermesiyle Afrin’de terör örgütleriyle çarpışan Mehmetçiğe destek verdi.

 

ALIŞVERİŞ YAPTILAR

Okul Müdürü Mustafa Akman, öğretmenler, öğrenciler ve velilerinde de desteği ile açılan kermes, şehit olan askerler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılışı yapıldı. Kermese veliler ve öğrenciler tarafından gıdalar getirilerek stant oluşturuldu. Öğrenciler açılan gıda kermesinden alışveriş yaparak Mehmetçiğe destek verdi.

 

ANLAMLI DAVRANIŞ

Okul Müdürü Mustafa Akman, kermesin açılışında yaptığı konuşmada, gıda kermesinden elde edilen gelirleri Mehmetçiğe göndereceklerini belirterek, “Mehmetçiğimiz, doğrunun adaletin olduğu her yerdedir. Bu adaleti tesis etmek amacıyla da bugün Afrin’de yarın bir başka yerde. Dünyanın her yerinde iyiliği doğruluğu ve adaleti tesis etmek üzere her zaman vardır ve var olacaktır. Biz bu uğurda şehit olan tüm Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Kermesimize öğrencilerimiz, kursiyerlerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz destek verdi. Örencilerimiz kendi getirmiş oldukları yiyecekleri arkadaşlarına satarak anlamlı bir davranış gösterdiler” dedi

 

ONLARA YARDIM ETMEK BOYNUMUZUN BORCU

Kermese destek veren öğrenciler de, “Kermesimizde Mehmetçiğimize yardım ediyoruz. Onlar bizim için orada savaşırken onlara yardım etmek boynumuzun borcu. Vatanımız için onurlu bir katkıda bulunuyoruz. Harçlığımızı biriktirdik askerlerimize yiyecek aldık ve askerlerimize yardımcı olduk. Onlara para göndereceğiz. Askerlerimizi çok seviyoruz. Allah yardımcıları olsun. Allah onları korusun. Her gün, her an yanlarındayız askerlerimizin. Burada evimizden getirdiğimiz poğaçaları, börekleri Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Afrin’deki askerlerimize yardım amaçlı satış yapıyoruz. Askerlerimiz için yiyecekler hazırladık. Onlara yardım amaçlı. Onlara bu yiyeceklerin paralarını göndereceğiz. Ailemiz evde yiyecekler yaptı. Komşularımızdan yardım istedik. Onlar da para verdi. Yiyeceklerimizi yaptılar ve buraya getirdik.” diye konuştular.

 

Haber Merkezi

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x