Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Öğrenciler Polisleri Yalnız Bırakmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında barınan öğrenciler, İl Müdürü Haluk Karahan ve şube müdürleriyle birlikte Yahşihan ilçesinde bulunan Bölge Trafik Müdürlüğü’nde denetleme noktasında görev yapan polisleri ziyaret ettiler.

POLİSİMİZE MORAL ZİYARETİ
Ziyarete ilişkin KYK Kırıkkale İl Müdürü Haluk Karahan yaptığı açıklamada, “Millet olarak çok önemli badirelerden geçiyoruz. Fakat inanç, iman, vatan ve millet sevgisiyle bu badireleri atlatacağız. Bunun en güzel örneğini gençliğimizin bu tür durumlar karşısındaki tutumunda görebiliriz. Gençlerimizin polisimizi ve diğer güvenlik görevlilerimizin yalnız olmadıklarını onlara hissettirmeleri, bizler sıcak yataklarımızda yatarken birilerinin bu ülke için gece gündüz demeden, karda kışta görevlerini en iyi şekilde ifa ettiklerini görmek gençlerimizin geleceğe dair ideallerini daha da sağlamlaştıracaktır. Hain terör saldırıları ile şer odakları amaçlarına hiç ulaşamayacaklar çünkü bu milletin birlik ve beraberliği, dik duruşu bunlara gereken cevabı vermektedir” dedi.

POLİSLERE İKRAMLARDA BULUNDULAR
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren emniyet mensupları, gençlerin duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, moral motivasyon verdiklerini belirttiler. Öğrenciler, beraberlerinde getirdikleri kandil simitlerini ve meyve sularını polislere ikram ettiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x