Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Öğrencilere çalışma masası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Öğrencilere çalışma masası

Karakeçili Kaymakamlığı tarafından öğrencilere çalışma masası dağıtıldı. Kaymakam Halil İbrahim Köroğlu, “İhtiyaç sahibi öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza her alanda yardımlarımız devam edecek. Öğrencilerimiz bu masalarda derslerini daha iyi çalışacak” dedi.

 

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Karakeçili Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı, ailelerinin ekonomik durumu iyi olmayan 35 öğrenciye çalışma masası hediye etti. Kaymakam Halil İbrahim Köroğlu, yaptığı açıklamada, eğitim alanında yardımların kesintisiz olarak devam ettiğini söyledi. Çocukların geleceği için ihtiyaç sahibi öğrencilere vakıf aracılığıyla yardımda bulunduklarını belirten Köroğlu, “Devletimizi temsil eden biz idareciler ihtiyaç sahibi insanları bularak bunların yardımlarına koşmalıyız, İhtiyaç sahibi öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza her alanda yardımlarımız devam edecek. Öğrencilerimiz bu masalarda derslerini daha iyi çalışacak.” dedi. AA

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x