Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Öğrencilere yangın eğitimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Öğrencilere yangın eğitimi

Kırıkkale Belediyesi itfaiyesi, okullarda öğrencilere yangın eğitimi vermeye başladı.

 

NELER YAPILMALI

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, okularda başlatılan yangın eğitimi çalıması kapsamında Hüseyin Özenen Ortaokulunda öğrencilere, uygulamalı eğitim verdi.  İtfaiye Müdürü Koray Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hedeflerinin yıl sonuna kadar 10 bin öğrenciye eğitim vermek olduğunu söyledi. Arslan, okullarda itfaiye temel eğitimi ve tatbikatı yaparak, öğrencilere bir yangın esnasında ne yapılması gerektiğini anlatıldı.

 

UYGULAMALI ANLATTI

Arslan, “Ekiplerimiz, günlük olaylara müdahalenin yanı sıra okullarda ve kurumlarda tatbikatlarına ara vermeden devam ediyor. Kurum, kuruluş ve okullarda görev yapanların ve öğrencilerin herhangi bir yangın ve afet durumlarında nasıl davranmaları gerektiği konusunda öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Aynı zamanda yangın tatbikatı yaparak da öğrencilerimize bir yangın anında ne yapılması gerektiğini uygulamalı olarak anlatıyoruz.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x