Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Öğrencilerinden vefa örneği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü 1.Sınıf Öğrencileri tarafından Anneler Günü dolayısı ile önce Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret ettiler.

 

ÖĞRENCİLERDEN MANEVİ DESTEK

Ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal’dan Dernek ve faaliyetleri hakkında bilgi alan öğrenciler, Dernek Başkanı Rıfat Öcal ile birlikte İlimiz Şehitlerinden Jandarma Uzman Çavuş Musa Saydam’ın annesini ziyaret ederek elini öpüp Anneler Gününü kutladılar. Ziyaretten ve verdikleri manevi desteklerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden Şehidimizin annesi Elfat Saydam tarafından Şehidimiz Musa Saydam hakkında öğrencilere şu bilgileri verdi; “Yavrum Musa, 2000 Yılında Siirt Jandarma Özel Harekât Komutanlığı emrinde göreve başlamış, 2007-2009 yıllarında Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı emrinde,2009 tarihiden itibaren de Bingöl İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken 15 Ağustos 2015 tarihinde Bingöl İli Karlıova ilçesi sınırlarında pkklı teröristler tarafından daha önceden yola tuzaklanmış el yapımı bombanın patlatılması sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştır” dedi. Öğrenciler de Dernek Başkanı Rıfat Öcal ve Şehidimizin Annesi Elfat Saydam’a kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ettikleri konuşmalarda“Yurdu yaşatmak için can veren Kahramanlarımızdan Musa Abimizin Annesini ziyaret ederek Şehidimizin ve ailesinin unutulmadığını ailesine hissettirmek, onu mutlu edebilmek bizim görevimizdir.” dediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x