Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ÖĞRENİCİLERE HİKAYE KİTABI OKUDU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

VALİ KOLAT İL HALK KÜTÜPHANESİNİ ZİYARET EDEREK, MİNİK ÖĞRENCİLER İLE YAKINDAN İLGİLENDİ
51’inci Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kırıkkale Valisi Ali Kolat, İl Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Kütüphanede ki öğrencilerle sohbet eden Vali Kolat, Okul Öncesi bölümünde bulunan çocuklara hikaye kitabı okudu.
 
MİNİK ÖĞRENCİLER ŞARKILARLA KARŞILADI
Kütüphane Haftasının 51’incisi kutlanırken, Vali Ali Kolat ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar İl Halk Kütüphanesini ziyaret ederek Müdüre Zeliha Atay’dan bilgiler aldı. Yeni binası hizmete açılana kadar eski Üniversite Rektörlüğünde Hizmet veren İl Hlak Kütüphanesine basın mensupları ile birlikte kayıt yaptıran Vali Kolat ve Emniyet Müdürü Onar, kütüphanede ders çalışan öğrenciler ile bir süre sohbet ederek çalışma şekilleri hakkında öneriler sundu. Kütüphanede ders çalışan öğrencileri ziyaret ettikten sonra Okul Öncesi Eğitim bölümünü ziyaret eden Vali Kolat ve Emniyet Müdürü Onar, çocuklar ile yakından ilgilendi. Öğrenciler tarafından şarkılar ile karşılanan Vali Kolat, çocukların şarkılarına hikaye kitabı okuyarak karşılık verdi.
 
MODERN BİR KÜTÜPHANE
Minik öğrencilerle bilmece oyunu da oynayan Vali Kolat daha sonra yapımı devam eden İl Hlak Kütüphanesinin yeni binasında incelemelerde bulundu. Müdüre atay’dan bilgiler alan Vali Kolat, yapımı devam eden ve büyük bir kısma tamamlanan kütüphanenin Kırıkkale’ye yakışır bir bina olduğunu öğrencilerin daha iyi hizmetler alabileceğini söyledi. İnceleme sondası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Kolat, “Burası modern bir kütüphane olarak dizayn edildi. Burada çevre düzenlemesi ile ilgili olarak yeni bir çalışma yapılıyor. Yapılan çalışmaların sonunda ihale edilecek, ihale bitince de buraya taşınacağız. Kütüphanemizin önü açıldı. Arkasında sıkıntılar vardı, hükümet konağının duvarıda yapılınca daha da güvenilir hale geldi. Merkezi bir yerde. İnşallah Kırıkkalemize faydalı olacaktır” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu