Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

“Öğretmenevi sahipsiz değil”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz ay Öğretmenevi Müdürlüğüne atanan ve geldiği günden itibaren özverili bir şekilde çalışan Basri Başat, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. En iyisi için uğraş verdiklerini söyleyen Müdür Başat, öğretmenevini sadece öğretmenlerin kullanmadığına dikkat çekti.

 

SADECE ÖĞRETMENLER KULLANMIYOR

Gazetemize özel açıklamalarda bulunarak iddialara yanıt veren Öğretmenevi Müdürü Basri Başat, temizlik konusunu ciddiye aldıklarını belirterek günlük temizlik yapıldığını söyledi. Tuvaletlerin saat başı kontrol edildiğini belirten Müdür Başat, öğretmenevini sadece öğretmenler değil herkesin kullandığını ifade etti. Müdür Başat “Burası sadece öğretmenlerin kullandığı bir yer değil. Herkesin kullandığı bir yer. Sabah geldiğim zaman ilk olarak kontrol ederim ve eğer sorun varsa gerekli uyarıları yaparım” diye konuştu.

 

GÜNLÜK 100 KİŞİ AĞIRLIYORUZ

Müdür Başat “Bazı şeylerin önünü geçemiyorsun. Tuvaletleri veya bulunduğun yeri iyi kullanmak kişinin sorumluluğudur. Biz elimizden geldiği kadarı ile temiz tutmaya çalışıyoruz. Eğer bir kişi nasıl bulmak istiyorsa bir yeri o şekil bırakması lazım. Burayı sadece öğretmenler kullanmıyor ve dışarıdan gelenlerde kullanıyor” dedi. Ramazan ayı dolayısıyla iftar verildiğini söyleyen Müdür Başat, günde ortalama 100 kişi ağırladıklarını belirtti. Müdür Başat, fiyatların ise kişi başı 17 TL üye olan öğretmenlere ise 16 TL olduğunu söyledi.

 

EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Ramazan ayı dolayısıyla işçilerin öğleden sonra geldiğini söyleyen Müdür Başat, “Sahura kadar burası açık oluyor. O yüzden işçilerimiz geç geliyor. İlk gelindiğinde direk bahçeyi temizleyerek başlıyorlar. Yeteri kadar personelimiz var. Bazen yoğunluktan dolayı bazı şeylerin geciktiği olabilir her masaya bir garson veremeyiz. Elimizden ne geliyorsa en iyi ve hızlı şekilde yapmaya çalışıyoruz. Otelimiz ise hep dolu boş yerimiz yok” dedi. Müdür Başat, odaları gezdirerek günlük temizlik yapıldığını sözlerine ekledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu