Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

OHAL UZAYABİLİR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Gazetemize açıklamalarda bulundu.
15 TEMMUZ’DAN MİLLETÇE DERS ALDIK
15 Temmuz Darbe Girişiminin bir ders olduğunun altını çizen Demir “Darbeden önce Milletvekili adayı olarak Kırıkkale’nin her kesimi ile görüştük. Öyle ki son hafta konuşacak isimler bulamadık. Elimizdeki listeye baktığımızda herkesle konuştuğumuzu gördük. Seçim çalışmaları boyunca her kesimle konuştuğumuzdan dolayı kimin hangi görüşten olduğunu görebiliyoruz. Kırıkkale’de oy atmayan 60.000 seçmenimiz var hepsini tanıyorum. Ancak onları ötekileştirmek için değil bir daha ki seçimlerde oylarını almak için çalışıyoruz. Tabi bu kadar insandan oy isterken herkesin görüşlerine hakim oluyorsunuz. Mesela bazı vatandaşlar “tamam fetö örgüt olabilir ama ne silahlı örgütü?” diyorlardı. Hükümetin fetöye karşı yaptırımlarını yanlış buluyorlardı. Ancak 15 Temmuz gecesi bütün bir millet olarak şahit olduk ki FETÖ, PKK’dan ve DAEŞ’ten daha tehlikeli bir terör örgütü. Diğer terör örgütlerinde en fazla uzun namlulu keskin nişancı silahı ve roket, havan gibi silahlar var. FETÖ devletimizi içeriden işgal etmiş bizim silahlarımızı ele geçirmiş ve namlusunu millete doğrultmuş. 12 Eylül’de 15 Temmuz adar Şehit verdik. Din bunun neresinde, hangi din silahsız bir milleti öldürmeyi emrediyor? 15 Temmuzdan milletçe ders aldık. OHAL büyük büyük ihtimalle uzayacaktır. Öyle de olması gerekir. Yapılan işlemlerde hata payı çok azda olsa var.” ifadelerini kullandı.
SULAMALI TARIMA GEÇMELİYİZ
Kırıkkale’ye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Demir, “IPART kapsamına Kırıkkale’yi soktuk, Silah OSB yapımına tüm hızıyla devam ediliyor, Köprülü kavşaklardan ilkinde büyük bir aşama kaydedildi. Diğer köprülü kavşakların yapımı çok kısa bir sürede başlayacak. Köy yollarımızda çalışmalar başladı. Birçok köyün su problemleri çözüldü, kalanlar çözülmeye devam ediyor. Kırıkkale’yi sulamalı tarıma geçirmek için tüm girişimleri yapıyoruz. Sulakyurt ve Keskin’de iki baraj yapıldı, üretimi artırmak, tarımı canlandırmak için sulamalı tarım çok önemli bir yer kaplıyor. Bu doğrultuda Kırıkkale’yi Konya Ovası Projesi Kalkınma programına dâhil ettik. Bunun yanında her vatandaşımızla irtibatımız devam ediyor. Telefon numaramı seçimden önce dağıttım, değiştirmeyeceğim, oy ver hesap sor dedim. Bu numaradan vatandaşlarımız bizlere ulaşıyor ve problemlerini söylüyorlar. Hepsi ile ilgilenmeye çalışıyoruz. Hepsine tekrar dönüyoruz. Ben farklı milletvekili olacağım arada kimse olmayacak dedim. Normalde Vekille, vatandaş arasında aracılar vardır, danışman vardır. Vekil geride durur, anacak biz farklı olacağız dedik ve en önde biz varız. Tabi bunun dez avantajları oluyor, en önde bizim ismimiz olduğu için eleştiri konuları da sadece bana geliyor. Önemli değil vatandaşımızın bir problemi varsa bu problem benim problemimdir.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x