Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Okul tadilatları Eğitim öğretime yetişecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Okulların açılmasına az bir zaman kala, bazı okullardaki tadilatlar sürerken, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, bu okulların 2014-2015 eğitim öğretim dönemine yetişeceğini duyurdu. Çetin, bu eğitim öğretim döneminde 4 bin yeni kaydın yapılacağına işaret etti.

4 bin yeni kayıt yapılacak
İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin okulların açılmasına kısa bir süre kala Kırıkkale’de tüm okulların hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Çetin, “Eğitim öğretim ülkemiz, ailelerimiz ve herkes için önemli.  Eğitim şart demek sadece sözde kalmamalı.  2014- 2015 eğitim öğretim yılında 69 ayı doldurmuş çocukların birinci sınıf için kayıtları yapılıyor. Velililerimiz adreslerinde çıkan okullara çocuklarının kayıtlarını yaptıra bilirler ve Kırıkkale geneli yaklaşık olarak 4 bin çocuğumuz okula kayıt yapılacak” şeklinde konuştu.

İlk defa kayıt alacak okullar var
13 okulun tadilatta olduğunu belirten Müdür Çetin, “Kırıkkale geneli 13 okulumuzu ihale ile tadilata aldık bu okullarımızdan birçoğunun tadilatı eğitim öğretimde tamamlanacak. Birkaç okulumuzda ise tamamlanmayan yerler Cumartesi Pazar günleri tamamlanarak daha iyi bir hale getirilecek. Yeni eğitim öğretim yılında 4 yeni okul ise ilk defa kayıt alacak ve Kırıkkale’de eğitim öğretim daha üst seviyelere gelecek” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu