Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Olmadı Rektör!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Üniversite programlarını HABER yaptırmak isterse Sayın Rektör Bey fotoğraf çekip haberi yazıp gazetelere servis yapabilir

 

Kırıkkale Üniversitesi, 2015- 2016 akademik yılı açılış töreni, gerginliklerle başladı. Soru sormak isteyen Gazeteci Abdurrahman Keskin, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız tarafından engellendi, güvenlikçiler ise Gazeteci Keskin’i yaka paça dışarı çıkarttı. Rektörün bu tavrı bir kez daha pes dedirtti.

 

PROTESTO ETTİ

Kırıkkale Üniversitesi Mavi Salonda düzenlenen akademik yılı açılış töreni bir skandala sahne oldu. 2011 yılında Nobel Barış Ödülünü alan Yemenli Tevekkül Karman’ın katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde gazeteciler engellendi. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, soru sormak isteyen Gazeteci Abdurrahman Keskin’i engelledi. Soru sorma iznini alamayan ve daha sonra soru sorma özgürlüğünün olduğunu söyleyen Abdurrahman Keskin bunun üzerine güvenlik görevlileri tarafından salondan çıkarıldı. Protestosuna dışarıda da devam eden Abdurrahman Keskin polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Abdurrahman Keskin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu