Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Önemli yatırımlar yapılıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çelebi’nin köylerini gezmeye devam eden Kaymakamı Nur Sevinç Özbek, ziyaretlerde köy halkı ve şehit aileleriyle bir araya gelerek, devletin imkânlarını en iyi şekilde yatırım amacıyla kullanmaya çalıştıklarını dile getirdi.

 

ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILIYOR

Göreve geldiği günden itibaren ilçe halkı ve köylere giderek vatandaşlarla yakından ilgilenen Kaymakam Nur Sevinç Özbek, yaptığı çalışmalarla halkın gönlünü kazanıyor. Kaymakam Özbek,  Karaağaç, Hacıyusuflu ve Tilkili Köylerinde inceleme ziyaretinde bulundu. Köylülerin sorunlarını dinleyen Özbek, devlet imkânlarını en iyi şekilde kullandıklarını vurguladı.

 

SORUNLARI NOT ALIYORUZ

Her zaman halkın yanında olduklarını vurgulayan Özbek, “KÖYDES projesi kapsamında bütün köylerimize önemli yatırımlar yapılıyor. İlçemizde bulunan köylerinde sorunlarını not alarak ilgili yerlere iletiyoruz. İnşallah bütün vatandaşımızın memnun kalması amacıyla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Devlet olarak sizlerin her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Kaymakam Özbek, daha sonra köylerde şehit ailelerini de ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı bazı ziyaretlerde Özbek, şehitlerimiz için dualar etti. Şehitlerimize minnet borçluyuz diyen Özbek, “Onlar vatan uğrunda canlarını vererek, bu toprakları korumuştur. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız. Sizin acınıza ortak olmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

 

TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Özbek son olarak, Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliğinin köylerde yapılan çalışmalarını inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Ayrıca köy halkıyla sohbetler ederek sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x