Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

“Onlar sefasını sürsün Biz ceremesini çekelim”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aile hekimleri arasındaki rekabetin vatandaşlara yansıdığı bir kez daha ortaya çıktı. Atatepe Aile Sağlığı Merkezi’ne giderek sadece iğne olmak isteyen hasta kaydını Atatepe Aile Sağlığı Merkezi’ne’ aldırmak istemediği için iğne vurulamadı. Üstelik doktorun cevabı ise şok etti: “Onlar sefasını sürsün, biz ceremesini çekelim”

AİLE HEKİMİNE ISRAR ETTİ AMA
İddiaya göre 45 yaşındaki kadın ağrı kesici iğne olmak için evine daha yakın olan Atatepe Aile Sağlığı Merkezi’ne gitti. O.E. burada farklı bir aile hekimine kayıtlı olduğunu, ağrılarının şiddetlendiğini ve evine daha yakın olduğunu söyledi.  Aile hekimi rahatsız kadına kaydının burada olmadığını, bu yüzden iğne olamayacağını söyledi. Kadın ağrılarının şiddetlendiğini söyleyerek bir defalık iğne işlmeminin gerçekleşmesi için aile hekimine ısrar etti. Aile hekiminin, “Onlar sefasını sürsün, biz ceremesini çekelim” sözü karşısında şok olan kadın, iğne olmaktan vazgeçerek merkezden ayrıldı.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu