Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Onur’lu zafer

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Onur’lu zafer

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grubun 11’inci haftasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi evinde Keçiören Bağlumspor’u 86’ncı dakikada Onur Çakmakçı’nın attığı gol ile 1-0 galip gelirken, en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 5’e çıkarttı.

 

İLK TEHLİKELİ ATAK KIRIKKALESPOR’DAN GELDİ

17 Ağustos Başpınar Stadyumunda oynanan Spor Toto Bölgesel amatör Lig 6’ncı grup 11’hafta mücadelesinde Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile Keçiören Bağlumspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma konuk ekip Keçiören Bağlumspor’un vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 3’üncü dakikada Kırıkkalespor tarafından gerçekleştirildi. Sağ kanatta topla buluşan Kaan, sert ve falsolu vuruşunu kaleci Elnar aynı güzellikle kurtararak topu kornere çelmeyi başardı.

 

İLK YARI GOLSÜZ SONA ERDİ

İlk yarıda genel olarak orta alandan hücum etmek isteyen ev sahibi Kırıkkalespor, Keciöğren Bağlumspor’un katı savunmasını geçmeyi başaramadı. İlk yarıda katı bir savunma anlayışı yapan konuk ekip, kontra atakla pozisyon aradı ancak Kırıkkalespor orta sahası buna izin vermedi. İlk yarı boyuncu fazla pozisyonun olmadığı karşılaşmada, her iki takımda soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti.

 

SON 20 DAKİKADA HAREKETLENDİK

İkinci yarıya daha etkili başlamak isteyen Kırıkkalespor, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da konuk ekibin katı savunmasını geçmeyi başaramadı. Karşılaşmanın 70’inci dakikasına kadar pozisyonsuz bir karşılaşma oynanırken, son 20 dakika kala ev sahibi Kırıkkalespor, kanatları daha çok kullanmaya başladı. Kanatlardan daha etkili olan ev sahibi Kırıkkalespor, arka arkaya ceza sahası içine açtığı ortalar ile gol pozisyonlarına girdi.

 

ARANAN GOL 86’DA GELDİ

Karşılaşmanın son 10 dakikası oynanırken, özellikle sağ kanattan Fatih ve Kaan’ın ortaları konuk ekibi iyice kendi yarı sahasına çekmesine neden oldu. Karşılaşmannı 86’ncı dakikasında sol köşeden Kaan’ın kullandığı kornere harika yükselen onur Çakmakçı, düzgün bir kafa vuruşu ile aranana golü Keçiören Bağlumspor’un fileleri ile buluşturdu 1-0. Golden sonra uzun toplar ile beraberlik golü arayan konuk ekip, aradığı golü bulamadı ve karşılaşma 1-0 Kırıkkale Büyük Anadoluspor üstünlüğü ile sona erdi.

 

Haber: Burak Can

Foto: Halil Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x