Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Operasyonlar devam edecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

FETÖ ve uyuşturucu ile mücadele hakkında açıklamada bulunan İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, “Önemli operasyonlar yaptık. Operasyonlar artarak devam edecek” dedi.

 

OYUN OLARAK GÖRMEK GEREK

FETÖ ve diğer terör örgütleri ile etkin şekilde mücadele ettiklerini söyleyen Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, “Terör örgütünün gelir kaynaklarından birisi de uyuşturucudur. Uyuşturucunun sadece tek başına narkotik bir suç olarak değil, 17-25 Aralık’tan sonra FETÖ’nün bir oyunu olarak görmek gerek” dedi. Kırıkkale’de bu konuda etkin çalışma yaptıklarını işaret eden Çorumlu, “Önemli operasyonlar yaptık. Operasyonlar artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

 

YETERLİ OLMUYOR

Uyuşturucu trafiğinde geçiş güzergahı konumunda bulunan kentte gerek yol kontrollerinde, gerekse farklı yerlerde, ekiplerin uyuşturucu elde geçirdiğini ifade eden Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, “Uyuşturucu ile mücadelede sadece kolluk kuvvetlerinin yaptıkları yeterli olmuyor. Bu kapsamda belediyeler, üniversiteler başta olmak üzere tüm kesimin duyarlı olması gerekiyor. Özellikle ailelerin konu ile ilgili olarak daha hassas davranmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Çocuk ve gençleri koruyarak, madde bağımlılarını tedavi ederek ve uyuşturucu trafiğine engel olarak bu işle uğraşanları yok etme arzusunda olduklarını söyleyen Emniyet Müdürü Çorumlu, “Kırıkkale’deki kamu kurumlarının koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x