Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Orçun ile Avrupa şampiyonu olduk

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Görme Engelliler Avrupa Şampiyonasında B1 Futsal Katogorisinde Birinci olan Milli Takımımız Gögsümüzü kabarttı. Zorlu Mücadeleleri kazanarak birinci olan takımızın Antrönörünün Kırıkkaleli olması Kırıkkale Spor Kamuoyunda ayrı bir sevinç yarattı. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu günlerde Orçun Toprak’ın antörörlüğünü yaptığı takımın Avrupa Şampiyonu olması sevenleri tarafından kutlandı.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
20-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında İngiltere’nin Hereford Kentinde düzenlenen Avrupa Görme Engelliler  B1 Futbol Şampiyonası’nda Milli Takımımız tarihinde ilk kez Şampiyon oldu ve 2016 Rio Paralimpik Oyunlarına katılmaya hak kazandı. Maçtan sonra Federasyon Başkanı Abdullah Çetin yaptığı açıklamada; Avrupa Şampiyonası Rio Paralimpik Oyunları Kotası alabilmemiz için son fırsattı ve bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerektiğinin bilincindeydik. Takımımıza desteğimizi sonuna kadar esirgemedik. Başta Milli Takımımızın Teknik Direktörü John BALL olmak üzere, Teknik ekipte yer alan Eren Yıldırm’a  Hasan Yıldırım’a  Serkan Gümüş’e, Orçun Toprak’a, Ali Haydar Çankaya’ya, tüm sporculara ve bu takımın buralara gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu