Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Orman ve Su İşleri Bakanlığından

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2017 merkezi yönetim bütçesi görüşmeleri sırasında AK Parti grubu adına söz alan Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale’ye Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapılan yatırımları sıraladı. AK Parti iktidarı döneminde Kırıkkale’nin Orman ve Su İşleri Bakanlığından 210 Milyon TL’lik yatırım aldığını hatırlatan Öztürk ayrıca, Teröre Lanet ve Polisimize Destek Yürüyüşüne destek veren siyasi parti il başkanlarına da teşekkür etti.

POLİSİMİZE DESTEK
Konuşmasına İstanbul’da yaşanan bombalı saldırıyı kınayarak başlayan ve Halep’te yaşanan drama değinen Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, “Unutmasınlar ki Türk’ün ve Müslüman’ın gücünü bitirmek mümkün değildir. Biz bir ölür, bin diriliriz” ifadesini kullandı. TBMM genel kurulunda Kırıkkale’de yapılan yürüyüşü de yeniden gündeme getiren Öztürk “Kırıkkale’de Teröre Lanet ve Polisimize Destek Yürüyüşüne katıldım. Orada Valimiz, Belediye Başkanımız, STK’larımızın yanında Ak Parti, CHP, MHP, SP Kırıkkale teşkilatı amasız fakatsız destek verdiler. Hepsine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz Milletvekilleri olarak Kırıkkale’de iktidar muhalefet ayrımı yapmadan hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

KURAK ARAZİLER SUYA KAVUŞTURULDU
Orman ve Su İşleri Bakanlığının son 14 yılda Kırıkkale’ye toplam 210 milyon TL yatırım yaptığını söyleyen Milletvekili Öztürk “Bu yatırımlardan bazılarını sayacak olursak; 4 baraj ve 1 gölet inşa edildi, (Bunlar ; Sulakyurt Barajı, Keskin Ceritmüminli Barajı, Balışeyh Akçakavak Barajı,  Hasandede Barajı, Keskin Büyükceceli Barajı’nın temeli ise Sayın Bakanımız tarafından 08 Ekim 2016 tarihinde atıldı. Yine aynı tarihte Yahşihan Mahmutlar Şarklısı Gölet’inin de açılışı yapıldı. 13.700 dekar arazi sulamaya açıldı ve çiftçilerimize yıllık 8,2 milyon TL zirai gelir artışı sağlandı, 21 derenin ıslahı tamamlandı, 33 milyon fidan toprakla buluşturuldu, Kırıkkale Şehir Ormanı’nı tesis edildi, Orman köylülerimiz için yeni gelir kapıları açıldı, 8 adet Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu kuruldu” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x