Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Örnek olacak teklif

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SİNERJİ ALÜMİNYUM METAL MAKİNA SANAYİ FİRMASI, MKE’YE ‘ZEYTİN DALI OPERASYONU’NA DESTEK OLMAK İÇİN BEDELSİZ ÜRETİM YAPMAYI TEKLİF ETTİ

 

Örnek olacak teklif

 

Kırıkkale´de MKE başta olmak üzere savunma sanayiine imalat yapan Sinerji Alüminyum Metal Makina Sanayi firması anlamlı bir karar alarak adından söz ettirdi ve savunma sanayii ile MKE´ye imalat yapan firmalara örnek oldu.

 

FİRMA KARAR ALDI

Afrin´de devam etmekte olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır dışı operasyonuna destek olmak amacıyla kendi bünyesinde bir karar alan firma, ordumuza destek olmak için şirket üretim kapasitesi doğrultusunda MKE´ye “bedelsiz” üretim yapmayı teklif etti. Bununla ilgili resmi bir yazı ve başvuru hazırlayan firma, “Sinerji Savunma olarak her zaman ülkemize ve milletimize karşı olan her türlü ideolojik düşünce ve yapıya karşı olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu nedenle savunma sanayii sektöründe başta MKEK olmak üzere birçok projeyi hayata geçirmiş bulunan şirketimiz yaklaşık 40 çalışanıyla Afrin operasyonu süresince şirketimiz kapasitesi doğrultusunda “BEDELSİZ” üretim yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.

 

ÖRNEK OLMALI

Firmanın bu teklifi ve girişimi örnek gösterilmesi gereken bir davranış olarak kabul ediliyor. Operasyon süresince bedelsiz üretim yapmayı teklif eden firmanın hassasiyeti dikkat çekerken, bu hassasiyetin özellikle MKE ve savunma sanayiine üretim yapan firmalara örnek olması isteniyor. Yerli ve milli hassasiyetini ortaya koyan firmanın bu kararı takdirle karşılandı.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x