Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Oskar Kırıkkale’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Oskar Kırıkkale’de - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriAnkara’nın önemli firmalarından Oskar Cafe ve Bistro düzenlenen törenle hizmete girdi.
 
GÖRKEMLİ AÇILIŞ TÖRENİ
Ankara’nın önemli firmalarından Oskar Cafe ve Bistro 11’inci şubesini Kırıkkale Podium AVM’de düzenlenen törenle hizmete girdi.   1975’den beri hizmet veren Oskar Pastaneleri Podium Alışveriş merkezinde dualar eşliğinde görkemli bir törenle açıldı.
 
ANKARA’DAKİLERİ ARATMAYAC AK
Kırıkkale’ye şube açmaktan mutlu olduklarını ve Kırıkkale’ye en iyi şekilde hizmet vereceklerini ifade eden Firma Yetkilisi Metin Barışkan açılış konuşmasında “Buraya uzaktan yakından gelen çok kıymetli misafirler Ankara’nın ve gerçekten güzel bir ismi olan Oskar pastanelerinin zinciri inşallah Kırıkkale’ye hayırlı olur. Çok güzel bir mekan olmuş. Ankara’dakileri aratmayacak” diye konuştu
Oskar Kırıkkale’de - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KALİTE ARTIYOR
Açılışa katılan Kırıkkale Valisi Ali Kolat ise “Oskar pastanelerini buraya getiren değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Oskar sadece Ankara’nın değil. Ülkemizin bir markası. Böyle bir kaliteyi Kırıkkale’ye de kazandırdıkları için teşkkür ediyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olacaktır. Böyle bir Alışveriş merkezinin Kırıkkale’de olması güzel markaların gelmesi burada hem istihdamı artırıyor. Hem kaliteyi artırıyor. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tatlı yiyip tatlı konuşacağız inşallah.’’dedi.
 
MENÜDE YOK YOK
Zengin menüsü ile hizmet vermeye başlayan Oskar pastanesi Kahvaltı, Omlet, Sahanda yumurta, Tost, Gözleme, Aperitifler, Burgerler, Soğuk Sandaviçler, Sıcak Sandaviçler, Burger, Krepler, Wrap, Fajita, Beyaz Etliler, Kırmız Etliler, Pizza, Kumpir, Adet Pasta, Tatlı, Dondurma, Soğuk İçecek, Vitamin Bar, Sıcak İçecekler servisi yapacak.
Oskar Kırıkkale’de - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
YOĞUN KATILIM
Oskar pastanesi açılışına Kırıkkale’nin bütün protokolü hemen hemen katıldı. Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Jandarma alay komutanı Albay Harun Karabulut, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, il müdürleri vatandaşlar katıldı.
Oskar Kırıkkale’de - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu