Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

OTOGARIN ADI DEĞİŞTİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından tüm yurtta ki vatandaşlar ve Kırıkkale’de ki vatandaşlar meydanlara inerek darbe girişimini canları pahasına püskürtmüşlerdi. Kırıkkale’de bu demokrasi zaferinden sonra Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket portföyünde yer alan Kırıkkale otogarının ismi değiştirilerek 15 Temmuz Demokrasi Otogarı ismini aldı.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ OTOGARI
Kırıkkale  Otogarı yıllarca  Ankara- Kırıkkale -İstanbul ve doğu illerinin otobüslerinin girdiği Kırıkkale otogarının adı değişti. 15 Temmuz otogarı olarak  ismini aldı. Kırıkkale’de yıllarca Kırıkkale Otogarı olan otobüs terminalinin adı artık 15 Temmuz Demokrasi otogarı olarak hizmet verecek. FETÖ’ye karşı verilen mücadeleyi ikinci bir istiklal savaşı gibi gördüğünü belirten Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk, “Milletimiz 15 Temmuz akşamı büyük bir sınav verdi. Vatanımıza, bayrağımıza, demokrasimize, devletimize canı pahasına sahip çıktılar. ’şeklinde konuştu.
FETÖYE TESLİM ETMEYECEĞİZ
Öztürk, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza şifalar diliyorum. 15 Temmuz’u ve şehitlerimizi asla unutmamamız, onların hatıralarını ilelebet yaşatmamız gerekiyor. Bu nedenle Türkiye’deki karayolu yolcu taşımacılığının kalbi Kırıkkale otogarının ismini şehitlerimizin hatırasına hürmeten ‘Kırıkkale 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ olarak değiştiriyoruz. Ülkemiz için can veren, ülkemizi FETÖ’ye teslim etmeyeceğiz diyen o kahraman insanlarımız için ne yapsak azdır. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x